Fényesre sült csirkecombok ropogós bőrrel: egyszerre édes és pikáns, ha így készíted
Ha szereted az erőteljesebb ízvilágot, imádni fogod ezt az egyszerre édes és pikáns sült csirkecombot.
Összesen 7 találat.
Ha szereted az erőteljesebb ízvilágot, imádni fogod ezt az egyszerre édes és pikáns sült csirkecombot.
A szezámmagos csirkecomb máza ragacsos, fűszeres, a bőre pedig ropogósra pirul a sütőben.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A tepsis mézes-mustáros csirkecomb könnyű, egyszerű fogás, ami fügével sütve fejedelmi ebéd lehet, sőt ünnepi alkalmakra is tökéletes.
A mézes-mustáros csirkecombbal alig van munka, az édes és csípős ízek kavalkádja pedig alig egy óra alatt összeérik a sütőben.
A méz és a mustár tökéletesen illik egymáshoz. A csirkecombot is érdemes a sós-édes pácban sütni.
Ha pikáns fogást készítenél ebédre, de nem akarsz sok macerát, ez a te ételed.